Войната ще продължи дълго и ще има сериозни последици, заяви

...
Войната ще продължи дълго и ще има сериозни последици, заяви
Коментари Харесай

Борисов: Войната ще продължи дълго и ще има сериозни последици

" Войната ще продължи дълго и ще има съществени последствия ", съобщи в Хисаря водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който подлага на критика и държанието на ръководещите у нас – както във връзка с позициите им за рецесията, по този начин и за гласуването на бюджета за тази година.

" Министърът на защитата, който ти е бил министър председател, сподели: " Ако някой ми желае оставката – ще се скапе обединението и ще падне държавното управление ". Така го напляска. В кой един глас приказват? Декларация против войната – препоръчана от нас, подкрепена от систематичните партии - Българска социалистическа партия споделиха " йок ". В бюджета няма нищо. По наше предложение – и го поддържаха единствено Демократична България и Движение за права и свободи - да не даваме пари от бюджета на военно промишления комплекс на Русия. Политическа партия го отхвърли. Извинявайте, нали щяхме да сме в един глас с Европейски Съюз? ", съобщи ръководителят на ГЕРБ в Хисаря.

По думите му, всичко това демонстрира, че ръководството е несигурно.
Борисов прогноза, че спорът в Украйна ще премине в революция.

" Война в 21 век, чудовищна война - с ракети, танкове! Президентът Радев като боен я завърши, сподели: " Русия победи - до ден, два, три този развой ще свърши. " Аз настоявам, че няма да свърши и нека отново не съм неприятния оракул. Туризмът - какво се случва в него? Сто пъти чувам по какъв начин щели да оказват помощ на туризма, да настаняват бежанци в хотели, а бе хора, тук става дума за стотици хиляди туристи. Става дума за боен спор в Черно море, спрени полети над въздушното ни пространство, с какво ще ги докарате тези туристи? " - сподели Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР