Войната очерта ясно двете коалиции - хартиената коалиции (старите партии)

...
Войната очерта ясно двете коалиции - хартиената коалиции (старите партии)
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Изборите зависят от Борисов - дали ще играе за красота или за здраве

Войната очерта ясно двете обединения - хартиената обединения (старите партии) – ГЕРБ, Движение за права и свободи, БСП…и някой различен дребен кандидат-играч, и „ Демократична България “-„ Продължаваме промяната “. Ако стане отново подобен равновесен парламент и отново стане блокаж, тогава избори две в едно през есента са нещо реалистично. А се събират и подписки за референдуми от Трифонов и Костадинов. Тази картина очерта в студиото на Нова ТВ политологът Първан Симеонов.

Според него всичко зависи от Борисов – дали той ще избере имиджовата или силовата игра, с други думи – хубостта или здравето. От това, което водачът на ГЕРБ ще избра ще зависи ненапълно и развръзката след изборите, уточни политологът. 

По думите му и двата лагера слушат единствено себе си и това е казусът на България.

Не единствено партиите, само че и техните електорати не желаеха основаване на кабинет. Външни сили може да натиснат. Идва нов дипломат на Съединени американски щати. Но и до момента имаше външен напън. Да не вземе да им се услади играта. Избори 2 в 1 е идеалният вид за партиите. Но никой не мисли кое ще бъде в полза на страната. Най-добре е двата бряга – старите и реформаторските партии, да намерят метод да се срещнат, счита Първан Симеонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР