Войната между Шакира и бившата й голяма любов - Жерар

...
Войната между Шакира и бившата й голяма любов - Жерар
Коментари Харесай

След обидите на Шакира: Пике й отвърна скандално и защити любовницата си!

Войната сред Шакира и някогашната й огромна обич - Жерар Пике става все по-ожесточена и очевидно няма да завърши скоро. Това единствено демонстрира какъв брой засегната е латино дивата, която де факто първа разпали пожара. Знаем, че преди дни Шаки извади нова ария, напълно отдадена на футболиста.

В нея тя упреква Пике, че е хубав, само че тъп и че я е сменил за жена, която е доста под нея. " Да имаш Ферари, а да го смениш с Туинго... Да са ти дали Ролекс, а ти да се загледаш по Касио... " - тези и доста други нападки има в текста на певицата, само че ето, че Пике не се забави с отговора.



На конференция със свои сътрудници през вчерашния ден, той излезе и самоуверено подвигна ръка във въздуха против камерите, с цел да покаже гордо, че носи точно Касио. Даже стана ясно и че е сключил мълниеносен контракт с компанията, което натрива носа на Шакира.



С постъпката си Пике потвърди още нещо - че в действителност е съществено вдлъбнат по младата Клара Марти. Мнозина бяха подготвени да се басират, че той няма да издържи с нея и седмица, а ще изиска с подвита опашка да се прибере при жена си. Е, това освен не се случи, само че и Пике е съвсем непрекъснато с Клара, която води със себе си по света.

Впрочем досетливи припомниха и че самата Шакира съобщи жестоко някогашната си половинка преди години, изневерявайки му точно с Пике.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР