Войната между институциите беше създадена много преди това и нееднократно

...
Войната между институциите беше създадена много преди това и нееднократно
Коментари Харесай

Радев и виновен за войната между институциите, отсече Атанасова и за шефа на ГДБОП

" Войната сред институциите беше основана доста преди този момент и неведнъж съм казвала кой унищожи доверието в институциите и кой подклаждаше войната сред институциите. " Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред публицисти в коридорите на Народното събрание във връзка за повдигнатото обвиняване на шефа на ГДБОП за напън против автомагистрали по аферата " Хемус ".

По думите ѝ всички хора би трябвало да бъдат равни пред закона и всеки, който има данни, че е нарушил закона, би трябвало да понесе следствията си.
 Обвиниха шефа на ГДБОП поради напън по аферата към автомагистрала „ Хемус” Обновена
Обвиниха шефа на ГДБОП поради напън по аферата към автомагистрала „ Хемус ”

Досъдебното произвеждане е взето

Според Атанасова в този момент е значимо призваните органи да бранят закона, да си свършат работата, а изводите да се създадат след това. Не е добре политиците да разясняват нито работата на органите на Министерство на вътрешните работи, нито тези на прокуратурата, нито правосъдните решения. Присъди не е добре да се раздават в Народното събрание, а още по-малко и от трибуната на Народното събрание, акцентира Атанасова, която прикани правото да победи даже и закона.

Темата уклончиво комунтираха и от " Демократична България " Христо Иванов и Атанас Атанасов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР