Вотът трябва да е само и единствено машинен. Това каза

...
Вотът трябва да е само и единствено машинен. Това каза
Коментари Харесай

Александър Николов: Вотът трябва да е само и единствено машинен


Вотът би трябвало да е единствено и само машинен. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ Александър Николов от „ Български напредък “.

" На този стадий, на който се намира страната ни, всички данни и обстоятелства, както и всички проучвания на изборния развой от неправителствения бранш, демонстрират, че хартиените бюлетини не могат да подсигуряват почтен избор. Обръщам внимание, че хартията, в изискване на смесено гласоподаване, се явява причина за още по-големи нарушавания ", изясни той.

Въпреки че за „ Български напредък “ всички политически сили в Народното събрание са сътрудници, те въпреки всичко слагат някои червени линии и една от тях е обвързвана с измененията в изборното законодателство и въвеждането на хартиените бюлетини.

" Формациите, които упорстват за връщането на хартията, имат мощни лостове на въздействие в локалната администрация. Партиите, които държат на машинния избор, нямат позиции в локалното самоуправление. Практически машините са тези, които компенсират неналичието на човешки запас в локалното самоуправление ", безапелационен беше Александър Николов.

Повече вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР