Вотът днес ще прилича на този през 2019 година, бе

...
Вотът днес ще прилича на този през 2019 година, бе
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Изборите днес приличат на вота през 2019, по 3 неща обаче се отличават

Вотът през днешния ден ще наподобява на този през 2019 година, бе сбитият коментар на медийният специалист Георги Лозанов в студиото на Нова ТВ.

" Три неща са нови - тестваме по какъв начин се отразява на гласоподавателите по какъв начин се отразява, в случай че главните съперници създадат държавно управление. Също по този начин ще забележим какви са реакциите на геополитическите промени и на възхода на автократите, отпред с Путин. Как партиите ще вграждат форми на нова толерантност към Кремъл? Третият тест е по какъв начин се отразява партия да има водач, глобен по " Магнитски ", уточни анализаторът.

Политологът Мила Мошелова прикани да решим какъв вид лице на България желаеме да покажем. " В изборите за Екологичен потенциал тематиките би трябвало да са европейски, само че доминират националните. Изпращаме евродепутати в един парламент, на който предстоят доста борби. България е опасност за стабилността повече от различен път - по тази причина има повече очи, гледащи към страната ни. Това прави залогът по-висок ", означи тя.

Илия Вълков мисли, че след изборите ще има друго болшинство, въпреки партиите да са съвсем същите. " Ще се договаря по друг метод, тъй като водещите сили ще имат друго въздействие. Има и прикрит избор, или политически инженеринг - това са фактори, които допустимо да повлияят ", добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР