Восъчна фигура в цял ръст на американския президент Доналд Тръмп

...
Восъчна фигура в цял ръст на американския президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Представиха восъчна фигура на Доналд Тръмп в музея "Мадам Тюсо" в Берлин

Восъчна фигура в цялостен растеж на американския президент Доналд Тръмп бе показана в музея " Мадам Тюсо " в Берлин, оповестява Българска национална телевизия.

Милиардерът е прилежно сресан, с взор гледащ право напред, палец нагоре и типичната лека усмивка. Заради голямия интерес на посетителите на музея " Мадам Тюсо " в Берлин, планът на фигурата е почнал преди 4 месеца. Над нея са работили 16 души. Белият дом също е дал своя принос.

" Доналд Тръмп е наясно за съществуването на восъчната фигура. Белият дом беше осведомен. От Вашингтон даже ни изпратиха ограниченията на президента. Позата и облеклата му също бяха съветвани с тях ", разяснява Нина Зербе, пресаташе на музея " Мадам Тюсо " в Берлин.

Доналд Тръмп провокира доста полярни усеща у хората. Този факт провокира въпроса: Трябва ли восъчната фигура на американския президент да бъде защитавана? Според уредниците на музея върху фигурите на политици, които не са били доста обичани, като някогашният деспот на Източна Германия Ерих Хонекер, не е имало похищения, по тази причина и американският президент може да се усеща спокоен за фигурата си в немската столица.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР