ВОЛЯ е истинският глас на народа. Останалите партии, дори и

...
ВОЛЯ е истинският глас на народа. Останалите партии, дори и
Коментари Харесай

Марешки: Единствената алтернатива е Воля

ВОЛЯ е същинският глас на народа. Останалите партии, даже и такива, които са отвън Народно събрание, са били ръководещи през прехода. Носят отговорност за корупцията в страната и бедността на българите. Това се написа на тяхната сметка. Те не са опция една на друга. Убеден съм, че наближава денят, в който всички българи ще престанат да ги поддържат още веднъж и още веднъж с обяснението, че нямат различен избор.

АЛТЕРНАТИВАТА Е ВОЛЯ –

партията на родолюбците и настоящия национализъм. ВОЛЯ е единствената съпротива на всички партии от статуквото. Тяхното време изтича. 30 години ни дават обещание промени, по-добър живот, по-високи пенсии и заплати, качествено опазване на здравето и обучение, повече сигурност. В резултат обаче имаме работещи небогати, страдащи възрастни, голяма битова престъпност, бягащи от България младежи, демографски срив, безскрупулни картели, некачествена храна, фалиращи лечебни заведения. Кой направи нещо действително за вас и кой единствено обещаваше?! Няколко генерации търпеливо чакаха по-добър живот за децата си, само че и те пораснаха и в този момент се надяват за своите деца. Докога? Българинът заслужава доста повече от това, което му оферират партиите от статуквото. Знаете ли, че има депутати с по 4-5 мандата?! Какво направиха те за гласоподавателите си? Дали ще оцелеят като стотици хиляди пенсионери с 219 лв. на месец? Мислите ли, че въобще ги интересуват болките на народа?! Ще ви кажа истината:

НА СТАТУКВОТО НЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА!

Навързани корупционни схеми, подставени комфортни лица, грабежи, непросветеност, зависимости и задкулисие – това е, което виждаме години наред, скрито зад неистини, двуличие и неизпълнени обещания.
Промените няма за по кое време повече да се отсрочват. Патриотичната вълна, която залива доста страни от Европейски Съюз, пристигна и в България посредством ВОЛЯ. Подкрепяйки нас, всеки има опция да гласоподава за мощна и просперираща България, с благополучен и удовлетворен народ, почтено застанал до другите европейски народи! Не мога да приема по какъв начин доста мои сънародници считат, че няма политици, които откровено да мислят за народа и да работят по този начин, че всички да живеят по-добре.

ИМА ТАКИВА ХОРА!

Това сме ние от ВОЛЯ. Никой не може да ме убеди, че оттук насетне българите отново ще избират некадърни и корумпирани депутати – в нашето Народно заседание или в Европейския парламент. Че вместо честни родолюбци, ще предпочетат послушни безродници. Народът се пробуди. И няма да чака повече светлото бъдеще след още 30 години. Искам българите да живеят добре СЕГА! Всички, които се трудят съзнателно в специалността си, които намират способи да изучат децата си, заплащат си налозите, оказват помощ на старите си родители, имат право на по-добър живот. Няма да пожалим сили да работим за тях!
Ето по тази причина ни трябват

СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ПОЛИТИЦИ!

Ние от ВОЛЯ не сме в политиката, с цел да си уредим живота, каквито образци има безчет към нас. Ние сме съумели, с помощта на труда и мозъка си, още преди да влезем в Народното събрание. Извоювали сме си уважението на хората и желаеме да използван знанията и качествата си в интерес на народа и на страната. И тук в България, и е Европейския парламент. Докато другите непрекъснато се замерват с предишното си, ние сме бъдещето. Ти избираш дали да вървиш с нас напред! С ВОЛЯ!

Евроизбори 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР