Volvo XC90 вече може да се похвали с ново отличие в

...
Volvo XC90 вече може да се похвали с ново
отличие в
Коментари Харесай

Volvo XC90 поредна награда Best Buy от Consumer Guide

Volvo XC90 към този момент може да се похвали с ново отличие в листата си международни награди, диря като първокласният SUV модел получи признанието Best Buy на Consumer Guide за трета поредна година.

“Ние сме извънредно горди от това, че новото XC90 беше отличено от специалистите на Consumer Guide ”, коменитра Андерс Густафсон, президент и изпълнителен шеф на Volvo Car USA. “XC90 за следващ път преформулира категорията на седемместните SUV модели, залагайки както на стила и дизайна, така и на присъщите за Volvo сигурност и практичност ”.

XC90, което е притежател на оценката North American Truck of the Year 2016 и Motor Trend SUV of the Year 2016, се предлага в Съединените Американски Щати на цена от 46 900 $, като стандартно идва с респектиращо съоръжение, в това число с дейна система за отбягване на удар с транспортно средство или рпешеходец отпред, панорамен стъклен таван, интегрирана инфо-комуникационна и мултимедийна система с 9-инчов чувствителен на досег екран, и други.

По отношение на задвижващите системи, клиентите на Volvo в Съединени американски щати могат да избират между три двигателни версии, в това число и топ-версията plug-in хибрид с максимална мощност от 400 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР