Volvo все още не е разкрило напълно EX90. Като стриптийз,

...
Volvo все още не е разкрило напълно EX90. Като стриптийз,
Коментари Харесай

Volvo EX90 - удоволствие без съжаление - видео

Volvo към момента не е разкрило изцяло EX90. Като стриптийз, при който последователно се демонстрират „ прелести “, шведската марка последователно издава детайлности за новия си огромен електрически SUV. Сега да вземем за пример Volvo демонстрира фрагменти от интериора. Специалната характерност на EX90, който ще отпразнува формалната си международна премиера на 9 ноември 2022 година, е интерпретиране още веднъж на лукса, само че по резистентен метод.

Пуристичният скандинавски интериор на новия флагман на Volvo разчита на естествени източници и още повече преработване - в сходство с полезностите на шведския производител на премиум коли, който се стреми да се трансформира в неутрална във връзка с климата компания, изцяло последваща правилата на кръговата стопанска система посредством 2040 година

Материалът " Nordico ", който беше показан за първи път с Volvo Concept Recharge, се употребява в серийното произвеждане на EX90. Този мек материал, който е до 40 % по-лек от кожата и е създаден от Volvo в комплициран развой, слага нов стандарт за първокачествен интериорен дизайн. Изработен от винил, рециклирани PET бутилки, употребявани тапи за вино и органично отгледан материал от стабилно ръководени гори в Швеция и Финландия, той се употребява за облегалките на седалките, подглавниците, кормилото и облицовката на багажника, наред с други неща.



„ В съпоставяне с елементарната кожа Nordico понижава излъчванията на CO2 със 70 % “, споделят от производителят. Освен на Nordico, шведският производител на премиум коли залага и на други устойчиви материали. Например, примес от вълна от виновни източници се предлага за калъфките на седалките: меката, естествена и дишаща материя освен дава отговор на строгите стандарти за резистентност по отношение на хуманното отношение към животните, околната среда и обществените грижи, само че също по този начин способства за високо равнище на комфорт при шофиране.

Новите дървесни декори с топъл ярък декор основават уютна атмосфера, чийто резистентен генезис е доказан от самостоятелен FSC документ. Увеличеното потребление на рециклирани пластмаси, които понижават каузи на крайните първоначални първични материали, служи като образец за правилата на кръговата стопанска система. В допълнение към рециклираните PET бутилки, съвсем 25 % или 50 кг от пластмасата, употребена във Volvo EX90, идва от рециклирани и био основани източници - повече в сравнение с при всяко друго Volvo преди него.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР