Volvo вече предлага компактните SUV модели изцяло в черно. Трите

...
Volvo вече предлага компактните SUV модели изцяло в черно. Трите
Коментари Харесай

Черни шведи - Volvo Black Edition

Volvo към този момент предлага компактните SUV модели напълно в черно. Трите електрически автомобила Volvo EC40, Volvo EX40 и Volvo XC40 с стандартно задвижване ще бъдат налични в Black Edition за първи път през моделната 2025 година. Специалните модели, чието произвеждане ще стартира през април 2024 година, съчетават черен екстериор с мрачен интериор и висококачествено съоръжение.

Името споделя всичко за Black Edition, което към този момент е познато от по-големите серии модели на Volvo - транспортните средства са напълно в черно. В допълнение към боята Onyx Black, външните огледала, контрастиращият покрив и рамката на прозорците също са показани в елегантно черно с висок емайл. Предницата е украсена с черна Black Edition спортна радиаторна решетка (Volvo XC40) или затворен черен похлупак на радиаторната решетка (Volvo EX40 и Volvo EC40), в средата на който също има черно лого на Volvo.

Черните приложения в задната част като надпис Volvo, емблеми на модела и мотора допълват цялостното усещане. В допълнение, компактните първокласни SUV коли разполагат с 20-инчови алуминиеви джанти с дизайн с пет двойни спици в диамантено изрязано/черно емайл.

Тъмната цветова скица продължава и в интериора - облицовката на покрива в цвят антрацит пасва на удобните седалки, които според от модела и оборудването имат електрическо контролиране на седалката, функционалност за памет и закрепена лумбална опора. Алуминиевите прагове на вратите основават изумителен контрастност.

Black Edition се основава на двете най-високи равнища на съоръжение Plus и Ultra. Двете равнища на съоръжение оферират високо равнище на комфорт - в допълнение към аудиосистемата Premium Sound by Harman Kardon с 600 Вата мощ, 13 високоговорителя, субуфер Fresh Air и оптимизация на звука Dirac Unison, както и основаната на Android Automotive система за информация и развлечения, която предлага достъп до разнообразни услуги на Гугъл Премиум SUV, да вземем за пример, има разширена система за качество на въздуха с пречистване на финия прахуляк съгласно стандарта за качество на въздуха PM2.5.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР