Volvo Trucks обяви, че продажбите на компанията през 2022 година

...
Volvo Trucks обяви, че продажбите на компанията през 2022 година
Коментари Харесай

Volvo Trucks записа рекорд през 2022 година

Volvo Trucks разгласи, че продажбите на компанията през 2022 година са достигнали рекордно за историята й равнище от 145 195 единици, което е с 19% повече спрямо показанието от 2021-а.

" Имахме фантастична година, като се има поради несигурното и мъчно време, в което живеем ", разяснява Роджър Алм, президент на Volvo Trucks. " Въпреки дефицитът по доставната мрежа и нарушаванията в производството, ние успяхме да увеличим нашите размери доста и да доставим камионите на клиентите, с цел да могат те да развиват и усъвършенстват своя бизнес ".

На фона на мощното си пазарно показване през 2022 година, Volvo Trucks регистрира и растеж в пазарното си присъединяване в сегмента на тежкотоварните превозвачи (≥ 16 тона). На територията на Европа, компанията регистрира дял от 18.2%, което е рекордно за историята й достижение. Марката записва растеж в пазарното си присъединяване и в Северна Америка и Австралия, като там надлежно са реализирани индикатори от 10.8% и 17%.

" Много от нашите клиенти, както в Европа, по този начин и на доста други пазари, започнаха прекосяването към електричество през годината ", добавя Алм. " Те виждат ясно, че превозът с нулеви излъчвания е разрастваща се и вълнуваща опция. Много съм убеден, че тази наклонност ще продължи и бързо ще се усили през идните години ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР