Volvo представи на пазара във Федералната република Първото издание“ на новия

...
Volvo представи на пазара във Федералната
република Първото издание“ на новия
Коментари Харесай

Volvo C40 Recharge First edition/Първо издание/ вече на пазара в Германия

Volvo показа на пазара във Федералната република „ Първото издание “ на новия C40 Recharge Pure Electric. Цените на модела са фиксирани. Шведската нова електричка може да бъде поръчана в Германия на цена от 57 890 евро с 19% Данък добавена стойност. Делът на екологичния бонус от 2500 евро и спомагателен бонус от производителя от 1660 евро към този момент са взети под внимание.

Поръчките могат да се вършат онлайн само чрез уеб страницата www.volvocars.de. В допълнение към опцията за закупуване, заинтересованите страни могат да изберат и оферта за Care by Volvo: абонаментът за закрепен период е 36 месеца и коства 699 евро на месец. Абонаментът Flex, който предлага по-голяма свобода във връзка с времето, с месечна ставка от 769 евро може да бъде прекратен когато и да е с тримесечен срок на предупреждение, като през този период е допустима и промяна на автомобила.

Както при Volvo XC40 Recharge Pure Electric, задвижването се поема от два електродвигателя с непрекъснат магнит на предната и задната ос. Те развиват мощност от 150 кВт / 204 к.с. всеки и имат общ въртящ миг от 660 Нм. Необходимата им енергия се доставя от 78 кВтч батерия, която може да бъде заредена до 80 процента в рамките на 40 минути в станциите за бързо зареждане. Очакваният пробегт е около 420 километра съгласно WLTP. Според производителя тази стойност може да се увеличи в бъдеще посредством актуализации на софтуера.

В интериора на Първото издание, което ще се предлага при стартирането на пазара през есента, има 12,3-инчов дигитален екран с инструменти и Premium Sound System на Harman Kardon с мощност 600 вата, 13 високоговорителя и субуфер, както и удължено околно осветление. Девет инчов сензорен екран действа като централен приборен елемент за водача и наред с други неща, контролира основаната на Android информационно-развлекателна система.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР