Volvo обяви промени в продуктовата си гама, основен акцент в

...
Volvo обяви промени в продуктовата си гама, основен акцент в
Коментари Харесай

Volvo преименува XC40 Recharge и C40 Recharge. Дава им до 442 конски сили

Volvo разгласи промени в продуктовата си гама, главен акцент в които е преименуването на настоящите XC40 Recharge и C40 Recharge на надлежно EX40 и EC40.

От Volvo разясняват, че вследствие на това си решение, продуктовото портфолио на марката придобива по-хомогенно лъчение, последващо обозначенията EX30, EX90 и EM90, като показват, че XC40 ще остане като позиция в гамата на компанията, само че единствено за версиите на модела с мотор с вътрешно горене.

Друга смяна, която споделят от Volvo, е обвързвана с обозначението Recharge, което досега обединяваше 100% електрическите и зареждаеми (PHEV) хибриди в едно семейство. Това към този момент няма да е по този начин, като PHEV хибридите ще се отбелязват единствено с познатите досега съкращения T6 и T8.

Volvo анонсира също по този начин, че EX30, EX90 и EM90 ще бъдат стартирани на пазара през тази година, като ще подсилят още повече напълно електрическата гама на компанията. Същата образува 16% от общата й реализация през предходната година, генерирайки растеж от 70% спрямо 2022-а.

Друга забавна оригиналност, която споделят от Volvo за EX40 и EC40 е въвеждането на пакет Performance за топ-версиите им Twin Motor, който дава обещание нарастване в мощността от 25 kW. По този метод наличната такава доближава 442 конски сили, като идва със особено конфигуриран режим Performance.

EX40, EC40 и XC40 също по този начин получават и специфична Black Edition серия, с тематично осъществяване на екстериора, емблемите, 20-цоловите джанти и интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР