Volvo обяви, че всички нови автомобили на марката ще могат

...
Volvo обяви, че всички нови автомобили на марката ще могат
Коментари Харесай

Всички нови автомобили на Volvo с OTA обновяване

Volvo разгласи, че всички нови коли на марката ще могат да получават отдалечени обновявания (OTA) на бордовата си система, което ще внесе в допълнение успокоение и задоволеност от покупката.

OTA обновяванията действително подсигуряват, че автомобилът ще става все по-добър след напускането на поточната линия, надграждайки бордовата си система с нови функционалности и възстановяване на съществуващите такива.

След въвеждането на високотехнологичната алтернатива при напълно електрическите си модели, отдалечените обновявания на Volvo към този момент са налични при новите представители на XC90, S60 и V60.

Една от първите стъпки, която подхващат от Volvo още през тази седмица, е обвързвана с обновяването на бордовата система Android Automotive OS до напълно новата й версия Android 11. Сред добавените функционалности ще бъдат достъп до нови категории в онлайн магазина Гугъл Play, включително решения за навигация, спомагателна информация във връзка с статута на зареждането и заряда на батерията при електрифицираните модели, климатизацията и затоплянето, информация за паркинг и други.

Това възобновяване е осмото изцяло, което Volvo популяризира към своите коли и се чака да доближи до над 190 000 коли по целия свят.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР