Volvo обяви, че от 21 март, компанията ще има нов

...
Volvo обяви, че от 21 март, компанията ще има нов
Коментари Харесай

Volvo с нов изпълнителен директор и президент

Volvo разгласи, че от 21 март, компанията ще има нов изпълнителен шеф и президент. Това ще бъде Джим Роуан, който ще заеме поста на Хакан Самуелсон, договорът на който с компанията завършва през тази година.

Към момента Джим Роулан е изпълнителен шеф и член на борда на Ember Technologies, а преди този момент е заемал поста действен (2012-2017) и изпълнителен шеф на Dyson Group (2017-2020), както и действен шеф на телекомуникационния колос BlackBerry.

"За мен е огромно наслаждение да посрещна Джим Роуан като нов изпълнителен шеф на Volvo Cars ", разяснява Ерик Ли, ръководител на управителния ръб на Volvo Cars. "Volvo Cars минава през бърза промяна на цифровизация и заради тази причина ние искахме да притеглим изпълнителен шеф с световен опит отвън автомобилната промишленост. Джим е точния човек за ускоряването на Volvo Cars към бъдещето... "

След напускането си на управителните редици на Volvo Cars през март тази година, Хакан Самуелсон ще поеме поста ръководител на Polestar Automotive Holding UK Limited (Polestar).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР