Volvo Cars обяви, че в момента протича първи по рода си

...
Volvo Cars обяви, че в момента протича първи
по рода си
Коментари Харесай

XC40 Recharge стана първото Volvo с обновление по въздуха

Volvo Cars разгласи, че сега протича първи по рода си за компанията развой за обновяване по въздуха (over-the-air) на автомобил на марката.

Високотехнологичната процедура е предназначена за бордовата система на първата напълно електрическа кола на Volvo- , и ще надгради бордовата система на автомобила с нови функционалности, ще корегира евентуални грешки и ще способства за допълнителната стабилност на работата на системата като цяло, включително и на задвижващата.

"Предимствата на обновленията по въздуха (over-the-air updates) са явни ", коментира Хенрик Грийн, технологичен директор. "Вчера към момента се налажаше да се отиде до сервиза за бъдат получени последните обновления на автомобила. Днес просто натискате ОК и вашето електрическо Volvo ще довърши останалото. Няма по какъв начин да е по-лесно ".

От Volvo споделят, че в това обновяване са включени нов базов програмен продукт за основните електрически системи на автомобила, увеличение в скоростта на зареждане и увеличение в свободния пробег. Ъпдейт получават също по този начин и бордовата Android Automotive система на инфо-комуникационния модул, Bluetooth модулът, камерата за видео-наблюдение към цялото превозно средство и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР