Volvo Cars демонстрира за пореден път отдадеността си към стратегията си

...
Volvo Cars демонстрира за пореден път
отдадеността си към стратегията си
Коментари Харесай

Volvo ще предлага само електромобили от 2030 година. Продажбите ще бъдат само онлайн

Volvo Cars показва за следващ път отдадеността си към тактиката си за електрификация на портфолиото си и анонсира проектите на компанията да се трансформира в такава, която предлага само 100% електрически коли от 2030 година.

Друга сериозна смяна в бизнеса модела на Volvo Cars ще бъде трансформацията на продажбения развой, като всички бъдещи 100% електрически коли на марката ще се продават онлайн. За задачата от компанията възнамеряват да развият още повече услугата си Care by Volvo, като я създадат още по-привлекателна и ясна като условия за своите клиенти.

"За да продължим да бъдем сполучливи, ние имаме потребност от печаливш растеж ", коментира Хакан Самюелсон, изпълнителен директор на Volvo Cars. "Поради тази причина, вместо да влагаме в един свиващ се бизнес, ние избираме да инвестираме в бъдещето- електрическо и онлайн. Изцяло сме фокусирани върху това да станем водач в бързоразвиващият се сегмент на премиум електрическите автомобили "

В момента Volvo предлага на пазара един изцяло електрически автомобил- , а малко по-късно днес ще станем очевидци на премиерата на второто пазарно предложение на марката, което ще бъде от фамилията 40.

От Volvo анонсират, че през следващите няколко години ще забележим още няколко изцяло електрически коли на компанията. Плановете на марката са до 2025 година 100% електрическите коли да образуват 50% от общата й реализация в световен мащаб, а останалите да бъдат с хибридно задвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР