Володимир Зеленски заяви в интервю пред Netflix, че със сигурност

...
Володимир Зеленски заяви в интервю пред Netflix, че със сигурност
Коментари Харесай

Зеленски: Ще бъда президент до победата на Украйна

Володимир Зеленски съобщи в изявление пред Netflix, че сигурно ще бъде президент на Украйна до успеха й против Русия, представен от.

В хода на диалога, журналистът попита президента по какъв начин вижда своя " следвоенен “ живот. На което Зеленски отговори, че сигурно страната му ще победи във " Великата война за самостоятелност, а той ще бъде като поръчител на Конституцията “.

" До нашата победа несъмнено ще бъда президент. А по-късно... Дори не мисля. Не съм подготвен ", съобщи той.

" Много желая просто да отидем на морето (когато към този момент сме спечелили) и да пием бира. Много желая! " добави Зеленски.

Шоуто " Следващият ми посетител не се нуждае от показване “ с Дейвид Летърман беше снимано в столицата на Украйна през октомври. Американският комедиант и ефирен водещ на вечерни излъчвания дойде в Киев с трен.

Освен че беседва със Зеленски, Летърман се разноски из есенния град, посети комедиен клуб и беседва с украинци, като пожела на всички победа във войната с Русия.

Посещението по време на войната е известен метод измежду задграничните звезди да заявят обществено своята поддръжка. От началото на пълномащабното нашествие  на Русия Анджелина Джоли, Бен Стилър, Ричард Брансън, членове на паметната група U2 и други към този момент посетиха Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР