Володимир Зеленски идва на посещение в България. Това потвърди премиерът

...
Володимир Зеленски идва на посещение в България. Това потвърди премиерът
Коментари Харесай

Денков потвърди: Зеленски на посещение днес в София

Володимир Зеленски идва на посещаване в България. Това удостовери министър председателят Николай Денков по време на доклада на държавното управление във Facebook.
Прочетете още
" Това, което е планувано в програмата, е да има среща сред двамата президенти ", сподели той в отговор на въпроса дали се чака среща мужду Румен Радев и Володимир Зеленски. 

" Никога не съм подклаждал спора с президента, аз се пробвах да успокоя връзките, с цел да имаме естествен разговор. Аз се обадих на Радев и му споделих - ще идва президентът Зеленски, по тази причина намерете метод да се видите с него. Това е методът да се търси градивен разговор. От другата страна не постоянно беше по този начин, само че виждам известно усмиряване през последните две седмици, уповавам се това да продължи. България няма потребност от междуинституционални войни, а от усмиряване ", добави министър председателят.

В центъра на столицата има засилени ограничения за сигурност.Около Народното събрание и постройката на Българска народна банка и президенството има доста полиция и жандармерия. Опъват се и полицейски ленти.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР