Volkswagen разпространи нова информация за изцяло новото си и 100%

...
Volkswagen разпространи нова информация за изцяло новото си и 100%
Коментари Харесай

Volkswagen показва ID. AERO на 27 юни

Volkswagen популяризира нова информация за напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение ID. AERO, което в допълнение уголемява 100% елктрическото семейство ID. на марката и предлага напълно нова купе опция.

Седанът Volkswagen ID. AERO ще бъде показан за първи път, в предпроизводствената си версия, на 27 юни и от компанията дават обещание, че той ще впечатли със своята изключителна аеродинамика, грациозен дизайн и необятен интериор.

Подобно на всичко останали представители на ID. фамилията на Volkswagen, ID. AERO, който ще бъде с дължина от 5 метра, също е създаден въз основата на MEB (Modular Electric Drive Matrix) модулната платформа за електрически автомобили на Volkswagen и има присъщото за гамата ID. лъчение.

Volkswagen ID. AERO ще бъде световен за марката модел, като ще се предлага на пазарите както на Европа и Северна Америка, по този начин и в Китай.

Разпространеното от Volkswagen изображение на ID. AERO е версията на модела за китайския пазар, като тя ще бъде стартирана на локалния пазар през втората половина на идната година.

Версията на ID. AERO, която ще се продава в Северна Америка и Европа ще бъде показана през идната година, а производството й ще се прави в завода на Volkswagen в Емден.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР