Volkswagen Polo е на пазара от близо 50 години и

...
Volkswagen Polo е на пазара от близо 50 години и
Коментари Харесай

Обновеното Polo копира по нещо от всеки модел на Volkswagen

Volkswagen Polo е на пазара от близо 50 години и е един от най-популярните европейски модели в своя сегмент с над 18 милиона продадени бройки. Шестата генерация на модела е на пазара от към този момент 4 години, което значи че ще забележим и фейслифт, който от Volkswagen към този момент показаха.



Обновеното Polo се е сдобило с някои промени, които не доста учудващо го вършат умалена версия на Golf 8. Светлините в предната и задната част към този момент са нови, като общоприетоо всички равнища на съоръжение получават LED технология, а против доплащане може да си поръчате и LED Matrix фарове.



Също по този начин можем да забележим и нова светеща линия, която свързва двата фара, сходно на тази при Arteon. Броните в предната и задната част също са нови, като на фотосите може да видите и R-Line оборудването, което разполага с друга решетка в долната част на предната ризница и заден дифузьор с реплика на ауспуси.



Интериорът също е освежен, базово получавате цифров километраж с размер от 8 инча, дружно с 6.5-инчов екран за инфотеймънт системата, а при по-високите равнища на съоръжение дисплеят пред лидера е с величина от 10.25 инча, а този в междинната част на таблото доближава 9.2 инча.



Воланът също е нов с последната емблема на Volkswagen, a контролите за климатика към този момент са с тъч бутони, сходно на тези при новия Golf и ID моделите на германците.



Двигателите при базовото съоръжение стартират с 1.0-литров мотор с 80 конски сили и 93 нютон метра, оборудван с 5 предавки и ръчна трансмисия. По-мощният турбиниран мотор със същия размер доближава 95 или 110 конски сили и може да бъде поръчан с автоматизирана трансмисия със седем предавки.



Дизелови варианти няма, само че пък 1.0-литровият мотор може да бъде задвижван от метан, където мощността е лимитирана до 90 конски сили, а нютон метрите доближават 160. Очаква се в идващите месеци да забележим и най-мощното Polo GTI, където най-вероятно ще забележим и по-голям от 1.0-литров мотор. Очаква се продажбите да стартират към края на годината, а малко преди този момент ще бъдат оповестени и формалните цени.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР