Volkswagen обяви, че за пазарното лансиране на изцяло новия си

...
Volkswagen обяви, че за пазарното лансиране на изцяло новия си
Коментари Харесай

Volkswagen и Obi-Wan Kenobi за лансирането на ID. Buzz

Volkswagen разгласи, че за пазарното лансиране на напълно новия си и 100% електрически модел ID. Buzz, компанията ще си сътрудничи с новата кино мини-поредица Obi-Wan Kenobi на Disney+.

Сътрудничеството планува рекламна акция с Lucasfilm и Industrial Light & Magic, в която ще вземат участие и някои от най-разпознаваемите персонажи от поредицата Star Wars, включително и Юън Макгрегър, като основният воин в новата продукция Obi-Wan Kenobi се трансформира и в най-новия дипломат на марката Volkswagen.

"Обединяваме две мощни световни марки в това съдействие, както и генерации почитатели, израснали с техните съответни икони ", разяснява Клаус Зелмер, член на борда на подразделението Продажби, Маркетинг и следпродажбено обслужване на Volkswagen. "Наистина сме разчувствани от тази неповторима обща изобретателна колаборация. Юън Макгрегър е съвършен сътрудник като разпален почитател на Volkswagen още от детството си, консуматор в всекидневието и колекционер на коли Volkswagen ".



"Ентусиаст съм по тематиката Volkswagen през целия си живот ", споделя Юън Макгрегър. "Още от моя първи VOlkswagen, когато бях на 16 години. И ги натрупвам още оттогава ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР