Volkswagen обяви, че с финализирането на сделката по придобиването на

...
Volkswagen обяви, че с финализирането на сделката по придобиването на
Коментари Харесай

Volkswagen финализира придобиването на Europcar и има сериозни планове за бъдещето

Volkswagen разгласи, че с завършването на договорката по придобиването на Europcar, компанията е осъществила още една значима стъпка в тактиката си NEW AUTO, включително и гарантирането на сериозен дял в световния пазар на решения за подвижност и съпътстващите я услуги.

От Volkswagen споделят, че подразделението Europcar Mobility Group ще предложи на потребителите разнообразни като условия и функционалности варианти, които ще отговорят на извънредно огромна пазарна група и нейните потребности за мобилност- както от наемни услуги за няколко минути, по този начин и за няколко месеца. Първите стъпки в тази посока ще бъдат осъществени още през последното тримесечие на тази година във Виена, след което- през първите три месеца на 2023 година, в плана ще бъде причислен и Хамбург.

"Нашите упования са, че по-голямата част от хората ще продължат да избират самостоятелната подвижност до 2030 година, само че тя ще се отнася повече за използването и по-малко за притежанието на автомобила ", разяснява Кристиан Далхайм, изпълнителен шеф на Volkswagen Financial Services.

Основен акцент в проекта на Volkswagen за Europcar е стартирането на услуга за самостоятелна подвижност, което ще бъде осъществено благодарение на специфична флотилия коли. Това се чака да се случи през 2025 година, като в началото новаторската услуга ще бъде налична в Европа, след което и в Съединените Американски Щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР