Volkswagen обяви, че от лятото на тази година, всички представители на

...
Volkswagen обяви, че от лятото на тази година,
всички представители на
Коментари Харесай

Volkswagen обновява ID. семейството си по въздуха

Volkswagen разгласи, че от лятото на тази година, всички представители на напълно новото и 100% електрическо семейство ID. ще започнат да получават постоянни обновявания на бордовата си система и функционалностите й по въздуха (over-the-air).

От марката споделят, че с тази си стъпка марката се трансформира в първата в света масова, която предлага сходна услуга и удобство на клиентите си. Първите софтуерни пакети с обновявания ще достигнат притежателите на First Movers Club клуба притежатели на ID.3., като ще включват нови настройки и усъвършенствания по операционната система, пътното представяне и комфорта. Скоро по-късно, обновяването по въздуха ще бъде налично и за останалите притежатели на ID.3, ID.4 и ID.4 GTX, а от Volkswagen дават обещание постоянни ъпдейти на всеки 12 седмици.

"Автомобили, които постоянно имат най-новия програмен продукт на борда си и предлагат отлично цифрово преживяване на клиентите са от извънредно значение за бъдещето на триумфа на марката Volkswagen ", коментира Томас Улбрихт, член на управителния ръб на подразделените Разработки на марката.

"Volkswagen напредва, когато става въпрос за дигитализацията ", споделя Ралф Брандщетер, изпълнителен шеф на Volkswagen. "След сполучливото лансиране на нашето напълно електрическо семейство ID., марката още веднъж е в лидерска подиция: ние създаваме напълно ново, дигитално изживяване за клиентите ни с нови функции и по-висок комфорт- на всеки 12 седмици ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР