Volkswagen обяви, че марката ще произвежда новото си пазарно предложение- компактния SUV

...
Volkswagen обяви, че марката ще произвежда
новото си пазарно предложение-
компактния SUV
Коментари Харесай

VW ще произвежда T-Cross в Испания

Volkswagen разгласи, че марката ще произвежда новото си пазарно предложение- компактния SUV T-Cross, в завода си Volkswagen Navarra в Испания. В комплекса се сглобява също така Polo, а вследствие на въвеждането на поточните линии на новия модел, капацитетът на оборудването ще бъде увеличен от 244 000 до 350 000 единици годишно.

Производството на Volkswagen T-Cross е планирано да стартира преди края на тази година, като моделът ще разшири допълнително гамата SUV оферти на марката, в това число T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace и Touareg.

В общоприетото съоръжение на компактния SUV на Volkswagen, който е дълъг 4.1 метра, са включени редица системи за повишение на безопасността, включително сисетма за предупреждаване при заплаха от удар с превозно средство начело, система за предупреждаване при несъзнателно пресичане на осевата линия и други.

Като спомагателна екипировка, T-Cross ще се предлага с напълно дигитален инстремунтален панел, в това число 8-инчов екран на инфо-комуникационната и мултимедийна система, система за безжично зареждане на мобилен телефон, аудиосистема Beats със субуфер и други.

Задните седалки на T-Cross ще могат да бъдат регулирани с до 15 см ход, а след сгъването им товарното поделение на модела може да бъде увеличено от 455 до 1281 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР