Volkswagen Group продължава трансформацията в доставчик на мобилност и влиза

...
Volkswagen Group продължава трансформацията в доставчик на мобилност и влиза
Коментари Харесай

Volkswagen си сътрудничи с доставчика на споделени автомобили Miles Mobility

Volkswagen Group продължава трансформацията в снабдител на подвижност и влиза в партньорство с доставчика на споделени коли Miles Mobility. В хода на това Miles Mobility пое компанията UMI Urban Mobility International GmbH и по този метод бизнеса за шерване на коли WeShare от леките коли на Volkswagen и ще интегрира това в съществуващата си оферта.

Двете страни са се съгласили да не разкриват покупната цена. Като част от новото партньорство Miles Mobility е поръчал и повече от 10 000 напълно електрически леки коли Audi, Seat/Cupra и Volkswagen за доставка, започваща през 2023 година

„ Новите услуги за подвижност като абонаменти за коли и шерване на коли са доста търсени. Тенденция, в която желаеме да участваме още повече. Със мощен сътрудник като оператор на автопаркове и с транспортни средства от разнообразни марки от Volkswagen Group, шерването на коли ще бъде разполагаем на необятна основа за още повече клиенти и клиенти. Много сме удовлетворени, че намерихме съвършен сътрудник в Miles, чиято оферта може да бъде резервирана посредством платформата за подвижност на Volkswagen. Клиентите на WeShare ще се възползват от шерването на коли в осем огромни немски градове “, акцентира доктор. Кристиан Далхайм, основен изпълнителен шеф на Volkswagen Financial Services AG, който сплотява централните действия на Volkswagen Group в региона на решенията за подвижност.

В момента Miles Mobility е деен в Берлин, Бон, Дюселдорф, Дуисбург, Хамбург, Кьолн, Мюнхен и Потсдам. Две местоположения в Брюксел и Гент бяха добавени през есента на 2022 година Като част от бъдещата интеграция се възнамерява автопаркът на Miles да продължи да се развива в сходство с електрификацията на Volkswagen Group. В момента WeShare ръководи към 2000 изцяло електрически Volkswagen ID.3 и ID.4 в местоположенията в Берлин и Хамбург - с общо над 200 000 консуматори. Автопаркът на Miles сега се състои от над 9000 транспортни средства - към 70 % от които идват от Volkswagen Group.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР