Volkswagen Group обяви, че чрез софтуерното си подразделение Car.Software Organisation поставя началото

...
Volkswagen Group обяви, че чрез софтуерното си
подразделение Car.Software Organisation поставя
началото
Коментари Харесай

Volkswagen Group и Microsoft обединяват сили за бъдещето на автономното управление

Volkswagen Group разгласи, че посредством софтуерното си подразделение Car.Software Organisation поставя началото на ново съдействие с гиганта Microsoft, крайната цел на което е създаването на интернет (cloud-based) базирана платформа за самостоятелно ръководство (Automated Driving Platform (ADP)).

От Volkswagen анонсират, че с ADP платформата, която ще употребява Azure, Car.Software Organisation ще подобри успеваемостта на развойната си дейност за основаването на високотехнологични системи за подпомогане на ръководството (ADAS) и решения за самостоятелно ръководство за леките модели на цялата група.

"В процеса на трансформирането на Volkswagen Group в снабдител на решения за мобилност, ние желаеме непрекъснато повишаване на успеваемостта в разработката на софтуера ни ", коментира Дирк Хилгенберг, изпълнителен директор на Car.Software Organisation. "Разработваме Automated Driving Platform с Microsoft, за да опростим процеса на работа на нашите разработчици посредством една мащабируема и основана на данни инженерна среда ".

От Volkswagen споделят, че системите за подпомагане и автоматизиране на управлението са в положение да подобрят безопасността на пътя, като спомогнат за намаляването на трафика и направят пътуванията още по-комфортни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР