Volkswagen, Audi, Porsche и бъдещите модели на новата марка Scout

...
Volkswagen, Audi, Porsche и бъдещите модели на новата марка Scout
Коментари Харесай

Volkswagen, Audi, Porsche и Scout възприемат стандарта NACS за електромобилите си в Северна Америка

Volkswagen, Audi, Porsche и бъдещите модели на новата марка Scout на VW Group ще възприемат електрическия стандарт за зареждане от 2025 година.

Това стана ясно от изказване на североамериканското поделение на Volkswagen Group, като от компанията допълват, че до въвеждането в серийното произвеждане на този стандарт за зареждане ще се разчитат на преходници за достъп до зарядната Supercharger мрежа на Tesla.

" Това е отлична вест за нашите клиенти на електрически коли в района на Северна Америка ", разяснява Пабло Ди Си, президент и изпълнителен шеф на Volkswagen Group of America. " Това евентуално им дава достъп до повече от 15 000 спомагателни зарядни точки, както и до настоящите съвсем 4000 DC бързи зарядни точки на Electrify America ".

" По-рано тази година, North American Charging стандартът беше единствено една концепция ", споделя Ребека Тинучи, старши шеф на подразделението Зарядна инфрактрустура на Tesla. " Днес, с този ангажимент на VW Group, съвсем всеки главен авто производител е причислен, разчитащ на споделена визия за възстановяване на преживяването по време на зареждане за всички водачи на електрически автомобили ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР