Volition бяха гости на тазгодишното издание на Gamescom, където направиха

...
Volition бяха гости на тазгодишното издание на Gamescom, където направиха
Коментари Харесай

Следващият Saints Row се казва... Saints Row

Volition бяха посетители на тазгодишното издание на Gamescom, където направиха анонс на идната си игра. И както може да се досетите, става въпрос за Saints Row.

Следващата игра от света на занимателните серии ще излезе през февруари 2022 и ще носи просто името Saints Row, като създателите я дефинират за ново начало на сериите

Влизате в ролята на престъпник в град на име Санто Илесо. След чиракуване при други локални главорези, вие сте останали разочаровани от това, че сте били излъгани. Поради тази причина, решавате да си извършите своя лична тайфа, събирайки ваши събратя, които също като вас не желаят да са просто копои. И тук идва ролята на неофициалното подзаглавие на играта – Self Made – което обрисува добре посоката на идващия Saints Row. Вие сами ще си подбирате всеки един член на бандата, ще разширявате територии, отключвайки разнообразни региони на Санто Илесо по ваше предпочитание, а степента на къстъмизация, дават обещание основателите на играта, ще е в действителност висока – от героя ви и вашите съидейници, през оръжията, транспортните средства. Започвате от нулата и решавате всичко сами, което ще повлияе директно на историята, на отношението на другите към вас, на качествата ви да се справяте с враговете си – всичко. Що се отнася до картата, то тя ще е най-голямата, създавана до момента за игра от поредицата. Общо девет огромни района ще намерите в Saints Row, като ще може да ги обходите напълно, както самичък, по този начин и с ваш другар в кооперативен режим.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР