Волфсбург разби Хофенхайм с 4:1 в мач от 31-вия кръг

...
Волфсбург разби Хофенхайм с 4:1 в мач от 31-вия кръг
Коментари Харесай

Волфсбург ступа здраво Хофе и поглежда към Европа

Волфсбург разруши Хофенхайм с 4:1 в мач от 31-вия кръг на немската Бундеслига. По този метод тимът направи крачка обратно в свирепата борба за присъединяване в Шампионската лига. Разликата с четвъртия Айнтрахт Франкфурт към този момент е 4 пункта, а до края остават три кръга.

С успеха си пък Волфсбург се приближи на точка до Хофе и ще се хвърли за седмата позиция, която ще даде виза за Лига Европа. Волфсбург е 8-ми с 49 точки, до момента в който Хофенхайм е 7-ми с 50 пункта.

Съставът на Юлиан Нагелсман започва мощно с гол още в 9-ата минута на срещата. Адам Салай вкара след пас на Нико Шулц Две минути преди този момент Феликс Клас бе нацелил напречната греда за гостите, само че нямаше шанс да открие резултата.

В 15-ата минута Хофенхайм получу дузпа, само че Андрей Крамарич пропусна дузпа, стреляйки в гредата. 4 минути преди края на първата част Уилиям вкара прелестен гол с диагонален шут в горния ляв ъгъл на вратата на противника за 1:1.

През втората част Хофе рухна, а противника наниза нови три попадения - посредством Ваут Вегхорст (69’) и Максимилиан Арнолд (85’, 88') на два пъти за крайното 1:4.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР