Волейболният шампион предостави победата си на Яни, за да сбъдне

...
Волейболният шампион предостави победата си на Яни, за да сбъдне
Коментари Харесай

Владо Николов излиза от Фермата

Волейболният първенец даде успеха си на Яни, с цел да сбъдне фантазията си с премията от 100 000 лв. Владо Николов разгласи, че си потегля от Фермата предходната вечер. Минути откакто победи в двубой за оцеляване в риалитито, волейболният първенец хвърли бомбата, че дава успеха на изгубилия Яни.

Селският ерген от Козлец ревна като малко дете като чу, че е допустимо да продължи присъединяване си в хитовото шоу на бТВ. Преди това спортистът надделя в битката с 8:7 точки, само че Яни го затрудни съществено като го би в цели две игри. Владо обаче се оказа по-добър по история и от учителя по история и в последна сметка излезе победител след зрелищен двубой.

Владо изясни решението си с неналичието на фамилията си, отсъствието от обичания тим и с опцията в предаването да продължи същински фермер, който има потребност от 100-те хиляди лв. премия.

„ Имах много тежка нощ изпълнена с размишления и пристрастености и се замислих за значимите неща в живота. За мен те са моето семейство и волейболният клуб на Левски. Аз през днешния ден непринудено и като победител ще напусна Фермата. Семейството ми има потребност от мен, до момента в който аз се развличам. И до момента в който аз съм благополучен тук и в този момент повече от 20 индивида ме чакат в Левски, с цел да продължим с подготовката. Яни е доста стойностен човек, разликата сред мене и него е, че той е фермер – неговите умения са скъпи за фермата, а аз съм състезател. Аз го победих, само че той е индивидът, който би трябвало да продължи “, изповяда се Николов.

Победителят подари якето си на Левски на съперника си и го стимулира с думите: „ Ти си супер способeн и в случай че си промениш самооценката напълно малко ще спечелиш и ще постигнеш тия 1000 кошера, които са ти задачата “.

Водещите обявиха, че това се случва за първи и финален път в предаването и почитат решението на Владо да си тръгне, тъй като знаят какво е постигнал, написа БЛИЦ. Дали Яни ще остане в риалитито обаче ще се реши на следващия ден.

След сълзи, бурни аплодисменти и обятия и близо месец след излизането си от цивилизацията, Владо Николов си потегли с думите: „ Във Фермата научих, че мога да се оправям във всевъзможни обстановки. Бях благополучен от първата минута до момента, за мен беше необикновено, неповторимо прекарване, за което ви благодаря. “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР