Волейболният шампион на България при жените Марица Пловдив ще изиграе

...
Волейболният шампион на България при жените Марица Пловдив ще изиграе
Коментари Харесай

Марица Пловдив с тежка визита на подгласника в Шампионската лига Еджзаджъбашъ Дайнавит

Волейболният първенец на България при дамите Марица Пловдив ще изиграе довечера своя четвърти дуел от груповата фаза на Шампионската лига, а противник на родния отбор ще бъде турският гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит, който е вицешампион от последното издание на конкуренцията.

Мачът в зала " Бурхан Фелек " в Истанбул е с начален час 18:00 българско време, като в него пловдивчанки ще търсят по-добро показване против този противник спрямо мача посред им от преди месец в Пловдив, когато туркините се постановиха изрично с 3:0 (25:15, 25:14, 25:11) гейма.

Тази заран " жълто-сините " организираха своята последна подготовка преди срещата тази вечер, а в понеделник вечер старши треньорът на отбора Борислав Крачанов разгласи, че настроението на всички е приповдигнато след триумфа като посетител на унгарския Вашаш Обуда (Будапеща) преди броени дни.

С този триумф Марица Пловдив окупира 3-ото място във краткотрайното нареждане на тази група " В " с баланс 1-2 и актив от 3 точки, а в случай че до края пловдивчанки запазят тази позиция, те могат да намерят място в плейофите на Шампионската лига или през пролетта да играят в четвъртфиналите на втория по мощ евротурнир - Купата на CEV.

В същото време Еджзаджъбашъ Дайнавит е на 2-ра позиция в класирането с актив от 2 победи и 1 проваляне, което пристигна в последния им дуел като посетител на италианския Скандичи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР