Волейболният шампион на България Марица (Пловдив) ще разчита на либерото

...
Волейболният шампион на България Марица (Пловдив) ще разчита на либерото
Коментари Харесай

Марица запази за новия сезон титулярното си либеро

Волейболният първенец на България Марица (Пловдив) ще разчита на либерото Мила Пашкулева и през сезон 2023-2024. Мила ще помогне в борбите в Шампионска лига, НВЛ и Купа България.
Прочетете още
През предишния сезон пловдивчанката съумя да завоюва златен дубъл с Марица. Мила е трикратна първенеца на България и три пъти е печелила Купата на България с клуба. Със старшата е два пъти първенец през 2019-а и 2022-а години. В България е играла и два сезона като преотстъпена в състава на Раковски (Димитровград).

Мила е част и от женския народен тим, а през предишния сезон беше титулярно либеро на България на Световното състезание в Полша и Нидерландия. В момента е титуляр и в мачовете в Лигата на нациите, където сега е в топ 3 на най-хубавите бранители.

Мила Пашкулева е артикул на школата на Марица.

Мила Пашкулева става шестата волейболистка на шампионките през новия сезон. Марица притегли националката Борислава Съйкова, американката Сиера ДеБел, а в клуба остават Виктория Коева, Лора Славчева и Добрина Христоскова.

ВК Марица (Пловдив) пожелава триумф на Мила Пашкулева през новия сезон – нов златен дубъл и победи в Шампионската лига, написаха от клуба. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР