Волейболният отбор на Бундже (Равена), където играе българският център Красимир

...
Волейболният отбор на Бундже (Равена), където играе българският център Красимир
Коментари Харесай

Краси Георгиев и Равена с втора поредна загуба в Италия

Волейболният тим на Бундже (Равена), където играе българският център Красимир Георгиев, позволиха втора поредна и общо 6-а загуба в италианската Суперлига, откакто отстъпиха като посетители на Джи Груп (Монца) с 1:3 (25:20, 19:25, 17:25, 21:25) в мач от 12-ия кръг, игран нощес пред над 2100 фенове в зала " Кенди Арена ".

По този метод Равена са на 6-о място във краткотрайното класиране с 20 точки след 6 победи и 6 загуби, с колкото е и 5-ия Падуа, само че с по-добро геймово съответствие. В идващия 13-и кръг, който се явява финален от първия полусезон, Краси Георгиев и съотборниците му са домакини на гранда Сър Сейфти Конад (Перуджа). Срещата е на втория ден от Коледа 26 декември (вторник) от 19,00 часа българско време.

Красимир Георгиев стартира като титуляр за своя отбор, след което бе заменен във втория гейм от Марко Вители, с цел да се върне в игра в третата част. Българският център се регистрира с 8 точки (4 блока и 44% успеваемост в атака) . Над всички за Равена още веднъж бе австриецът Паул Бухегер с 24 точки (2 блока, 2 аса и 57% успеваемост в атака), само че и това не оказа помощ за триумфа. За отбора на Монца украинецът Олег Плотницкий осъществя 22 точки (4 блока, 67% ефекктивност в офанзива и 26% съвършено посрещане), а чешкият национал Михал Фингер добави още 18 точки (1 блок, 1 ас и 53% успеваемост в атака) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР