Волейболният национал Тодор Скримов, който изкълчи глезена си още в

...
Волейболният национал Тодор Скримов, който изкълчи глезена си още в
Коментари Харесай

Тодор Скримов ще е готов за турнира във Варна

Волейболният национал Тодор Скримов, който изкълчи глезена си още в първия мач от шампионата в Лигата на нациите в Нингбо против домакините от Китай, ще може да играе още идния петък в първата среща от шампионата от конкуренцията против Австралия във Варна, на който сме домакини.
 България - Китай 0:3 @@@

" Скримов е добре и съгласно мен още в петък ще може да играе, в случай че всичко е наред. Като цяло не беше тежка контузията му, Слава Богу. Просто се получи едно изкълчване, само че не се поду толкоз доста, съумя да понесе и пътуването добре, тъй че съгласно мен ще бъде на линия за мачовете през уикенда във Варна ", показа мениджърът на тима ни Стефан Чолаков при завръщането на отбора от Китай късно нощес на летище " София ".

" Със сигурност ще има промени в състава още за пътуването до Бразилия. Знаете, че има втора група, която тренира в София, която също се готви точно с тази цел, да може да използваме хора от тях. Така, че ще има много промени, само че естествено това е обвързвано и с представянето на тима във Варна, което ще бъде доста значимо за по-нататъшното ни класиране ", сподели още Чолаков.  България - Китай 0:3 @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР