Волейболният национал Теодор Салпаров сподели изключително сантиментални спомени и кадър

...
Волейболният национал Теодор Салпаров сподели изключително сантиментални спомени и кадър
Коментари Харесай

Волейболен национал трогна с послание в социалните мрежи

Волейболният национал Теодор Салпаров показа извънредно сантиментални мемоари и кадър с обичаните си същества. Личи си, че спортистът е на върха на щастието, защото театралничи със своята половинка – актрисата Ралица Паскалева, и двамата си сина – Георги и Максим. Вижте тази обява в Instagram.
Вършец. Малко от вас знаят, че съм израстнал в това градче, нали? Че съм се научил да карам колело по тези улички или че множеството ми правилни другари и до през днешния ден живеят тук. Вършец постоянно е бил и ще бъде мой дом. Връщам се непрекъснато с огромен сантимент, а това да мога да споделям тези моменти със фамилията ми - с децата ми, с майка ми, с Ралица и с нейните родители, с братовчеди, родственици и другари... ето това ме прави същински благополучен. Този кадър е от през днешния ден следобяд и просто желаех да споделя с вас този скъп за мен момент.

Публикация, споделена от Teodor Yovchev Salparov (@salparov) на Сеп 8, 2019 в 12:37 PDT

„ Вършец. Малко от вас знаят, че съм израснал в това градче, нали? Че съм се научил да карам колело по тези улички или че множеството ми правилни другари и до през днешния ден живеят тук. Вършец постоянно е бил и ще бъде мой дом. Връщам се непрекъснато с огромен сантимент, а това да мога да споделям тези моменти със фамилията ми - с децата ми, с майка ми, с Ралица и с нейните родители, с братовчеди, родственици и другари... ето това ме прави същински благополучен. Този кадър е от през днешния ден следобяд и просто желаех да споделя с вас този скъп за мен момент “, написа Салпаров в Инстаграм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР