Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) допуснаха 3-а

...
Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) допуснаха 3-а
Коментари Харесай

Мартин Атанасов с 6 точки, Зираатбанк с трета загуба в Турция

Волейболният национал Мартин Атанасов и неговият Зираатбанк (Анкара) позволиха 3-а загуба от началото на сезона в турската Лига 1. Волейболистите на Джампаоло Медей отстъпиха като посетители на гранда Галатасарай ХДИ Сигорта (Истанбул) с в мач от 5-ия кръг на шампионата, игран нощес.

Така Зираатбанк се смъкна на 9-о място във краткотрайното класиране с 6 точки след 2 победи и 3 загуби. Срещата на Атанасов и компания от идващия 6-и кръг против Афион е отсрочена поради болни с ковид играчи на противника, а в 7-ия кръг са домакини на новака Алтекма (Измир). Този дуел е в неделя (4 октомври) от 13,00 часа българско време.

Мартин Атанасов стартира като титуляр за Зираатбанк, само че бе заменен след втория гейм от Халил Ибрахим Юджел. Българският посрещач приключи със скромните 6 точки (46% успеваемост в офанзива и 42% положително посрещане). Най-резултатен за гостите бе Вутер тер Маат със 17 точки (68% успеваемост в атака). За отбора на Галатасарай над всички бе пуерториканската звезда Морис Торес с 19 точки (1 блок и 72% успеваемост в атака) за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР