Волейболните шампиони на България от Хебър (Пазарджик) излизат срещу Дея

...
Волейболните шампиони на България от Хебър (Пазарджик) излизат срещу Дея
Коментари Харесай

Илия Петков: Излизаме за битка срещу Дея спорт

Волейболните първенци на България от Хебър (Пазарджик) излизат против Дея спорт (Бургас) в повтаряне на финала за Купата на България.

Дербито от 14-ия кръг на Efbet Супер Волей е в неделя (12 февруари) от 18,00 часа в зала " Васил Левски " в Пазарджик. Залогът за домакините е огромен - връщане на лидерското място, а за гостите - реванш за загубата във финала за Купата.
 Виктор Йосифов прикани за поддръжка в конфликта против Дея спорт Виктор Йосифов прикани за поддръжка в конфликта против Дея спорт
Ето какво сподели преди конфликта центърът на Хебър Илия Петков:

" Изключително значим мач, след последната загуба от Левски всички са с по-голяма мотивация, с друга конфигурация. Излизаме за борба. Със сигурност момчетата от Дея ще се хвърлят още по-силно от предния мач, от финала. Мачът ще е с огромен заряд, нямам самообладание. Публиката е нашият жокер, нашият седми състезател. Искам да поканя всеки, който може, да пристигна и да ни поддържа, по този начин както до момента ни поддържат, тъй като е значимо за нас. "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР