Волейболните националки Ева Янева и Александра Георгиева и техният Волеро

...
Волейболните националки Ева Янева и Александра Георгиева и техният Волеро
Коментари Харесай

Ева Янева с 15 точки, Волеро с първа победа във Франция

Волейболните националки Ева Янева и Александра Георгиева и техният Волеро (Льо Кане) записаха първа победа във френската Лига А. Момичетата на Лоренцо Мичели надиграха Кан с в дербито на Ривиерата от 4-ия кръг на шампионата, играно пред към 450 фенове в зала " Пале дьо Виктоар ".

Така Волеро към този момент е 10-и във краткотрайното класиране с 1 победа, 3 загуби и 4 точки. В идващия 5-и кръг българките и съотборничките им са домакини на мощния отбор на Безие. Срещата е идната неделя (25 октомври) от 18,00 часа българско време.

Ева Янева изигра мощен мач за Волеро и стана втора по ефикасност с 15 точки (2 блока, 41% успеваемост в офанзива и 50% положително посрещане) за триумфа . Най-полезна пък бе Наталия Мамадова с 16 точки (1 блок, 1 ас, 29% успеваемост в офанзива и 67% положително посрещане) за успеха. Сани Георгиева се появи за малко в третия гейм, само че не означи нито една точка. За отбора на Кан Карли Луиза де Хоог бе над всички с 21 точки (2 блока и 50% успеваемост в атака), само че и това не бе задоволително за победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР