Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева записаха втора поредна

...
Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева записаха втора поредна
Коментари Харесай

Доби Рабаджиева и Христина Русева с втора победа в Турция

Волейболните националки Добриана Рабаджиева и Христина Русева записаха втора поредна победа дружно с техният Галатасарай (Истанбул) през новия сезон в турската Лига 1. Вицешампионките на Турция биха като посетители Илбанк (Анкара) с 3:0 (25:20, 25:22, 25:18) в мач от 1-ия кръг на шампионата, игран този следобяд.

Доби Рабаджиева стартира като титулярка за " Джим бом ", само че бе заменена след втория гейм от Илкин Айдън. Българката приключи с 6 точки (38% успеваемост в офанзива и 100% положително посрещане) за успеха. Христина Русева игра единствено в първата и третата част, като се регистрира с 5 точки (2 блока и 60% успеваемост в атака) . Най-резултатни за Галатасарай бяха съветската националка Татяна Кошельова (2 блока, 50% успеваемост в офанзива и 56% съвършено посрещане) и Аслъ Калач (2 блока, 1 ас и 75% успеваемост в атака) с по 9 точки за триумфа. За отбора на Илбанк кубинката Янелис Сантос осъществя 15 точки.

Така Рабаджиева, Русева и компания имат 2 победи от 2 мача и 6 точки от началото на сезона. В идващия 3-и кръг Галатасарай ще играе със международния клубен първенец Еджзаджъбашъ Витра (Истанбул). Дербито на кръга е във вторник (24 октомври) от 18,30 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР