Волейболните национали спечелиха първата си победа на европейското първенство в

...
Волейболните национали спечелиха първата си победа на европейското първенство в
Коментари Харесай

Волейболистите минаха през много емоции, но спечелиха чисто срещу Испания

Волейболните национали завоюваха първата си победа на европейското състезание в Полша. Българският състав стигна до 3:0 (25:15, 28:26, 25:21) против Испания във втората си среща.

Воденият от Пламен Константинов тим мина през разнообразни положения и страсти, само че съумя да извърши главната си задача.

В другата среща в група С Русия победи с 3:0 (27:25, 30:28, 25:22) Словения. " Сборная " е отпред с шест точки и съвсем несъмнено ще завоюва първото място и ще се класира непосредствено за четвъртфиналите. В идващия си мач България ще спори със Словения за втората позиция, която би трябвало да обезпечи по-лек противник в осминафинала. В момента двата състава са с по три точки.

България игра доста мощно гейм и половина, в които държеше развоя под цялостен надзор. Само за първата част капитанът Виктор Йосифов и съотборниците му направиха забележителните осем блокади, като реализираха 67% успеваемост и 14 точки в нахлуване. Това води състава до 25:15.

 Волейболистите минаха през доста страсти, само че завоюваха чисто против Испания
© cev.lu

Доброто въодушевление се придвижи във втория гейм, в който България поведе с 9:3. За това време блокадите продължиха да стопират испанските офанзиви.

Постепенно се получи спад в представянето на българския тим и противникът се приближи на точка при 12:11. След 19:16 испанците направиха серия от пет следващи точки и това донесе напрежение в лагера на България.

Очаквайте детайлности!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР