Волейболните национали на България ще могат да разчитат на уникалната

...
Волейболните национали на България ще могат да разчитат на уникалната
Коментари Харесай

БФ Волейбол информира за сериозен интерес към мача България - Хърватия тази вечер

Волейболните национали на България ще могат да разчитат на неповторимата атмосфера, която основават почитателите в зала „ Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна и в. Интересът към срещата е голям, а продажбата на билети върви извънредно добре, осведомиха от БФ Волейбол.

По този метод " трикольорите ", водени от Пламен Константинов, ще се радват на поддръжката на седмия състезател от трибуните довечера от 20:30 ч. Дотук всяка една среща на българските волейболисти се трансформира в същински състезателен празник с доста страсти по трибуните, а по всичко проличава, че това ще забележим и през днешния ден.

" Залата постоянно е цялостна и атмосферата е невероятна, когато играе България. Отборът им има доста мощни самостоятелни състезатели, само че също по този начин демонстрират недостатъци в избрани моменти. Надявам се, че ще успеем да се възползваме от тях и да излезем с точки от мача, а за какво не и с победа ", безапелационна е една от звездите на хърватския народен тим Петър Дърлич

България и Хърватия излизат в конфликт, който съвсем несъмнено ще дефинира втория в групата. Преди срещата тази позиция се заема от родния отбор, който записа две победи и една загуба. Нашите записаха триумф с по 3:1 над Финландия и Украйна, а на старта си отстъпиха със същия резултат 1:3 от Испания. Хърватия заема краткотрайно третата позиция със същия актив – два триумфа и едно проваляне. Те завоюваха с тайбрек против Украйна и взеха чиста победа с 3:0 над Испания. Преди това отстъпиха пред Финландия с 0:3, което им отреди точка по-малко от българите.

" Следващият ни противник Хърватия играе доста прелестен волейбол. Със сигурност ще ни бъде мъчно ", уточни посрещачът Мартин Атанасов, който приключи като най-резултатен за националите при триумфа над Украйна в събота.

" Не би трябвало да има никакво разпределяне и би трябвало да подходим в действителност доста съществено към този мач ", предизвести капитанът Цветан Соколов.

Селекционерът Пламен Константинов анулира утринната подготовка, с цел да има време играчите му да възстановят сред двете срещи, защото времето е по-малко от 20 часа.

" Хърватия е доста сериозен тим, който е погрешно подценяван. Тимът е изненада за тези, които не знаят къде играят състезателите им. Имат двама, които направиха приказен сезон в Италия. Не можеш да избереш кой е по-силният им разпределител. Технични са. Няма да ни е елементарно ", съобщи селекционерът.

Двубоят е с начало 20:30 ч. Преди него в 17:30 ч. играят Испания и Финландия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР