Волейболната националка Емилия Димитрова и нейният Бурса ББ започнаха с

...
Волейболната националка Емилия Димитрова и нейният Бурса ББ започнаха с
Коментари Харесай

Еми Димитрова и Бурса ББ с изненадваща загуба за Купата на Турция

Волейболната националка Емилия Димитрова и нейният Бурса ББ започнаха с малко изненадваща загуба в шампионата за Купата на Турция. Волейболистките на Бурса отстъпиха като посетители на Камероолу Бейлъкдюзю с 1:3 (21:25, 22:25, 25:22, 13:25) в първи мач от 1/8-финалите на шампионата, игран нощес.

Срещата-реванш сред двата отбора е във вторник (19 декември) от 16,00 часа българско време в Бурса. Еми Димитрова и съотборничките й би трябвало да завоюват с 3:0 или 3:1, с цел да стигнат най-малко до така наречен " златен " гейм. Победителят от тази двойка ще се класира за финалната осмица за Купата на Турция в Анкара в края на идната седмица, където на 1/4-финалите ще срещне гранда Вакъфбанк.

Еми Димитрова игра цялостен мач за Бурса и стана най-резултатна с 12 точки (2 блока и 32% успеваемост в атака) , с колкото приключи и холандската националка Ивон Белиен (55% успеваемост в атака). За отбора на Камероолу Джерен Кестъренгьоз (1 блок, 2 аса и 52% успеваемост в атака) и азербайджанката Яна Кулан (1 блок, 37% успеваемост в офанзива и 40% положително посрещане) осъществиха 20 и 19 точки за успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР