Волейболистките от националния отбор на България стартират днес участието си

...
Волейболистките от националния отбор на България стартират днес участието си
Коментари Харесай

Волейболистките на България играят срещу Хърватия в турнира Лига на нациите

Волейболистките от националния тим на България започват през днешния ден присъединяване си за втора поредна и общо трета година в най-комерсиалната конкуренция - Волейболната Лига на нациите.

Отборът ни воден от селекционера Лоренцо Мичели излиза против дебютанта Хърватия в първия си мач от шампионата в Група 2 от първата спортна седмица на Лигата.
Съставът на България е извънредно подмладен спрямо предходната година, само че все пак е окуражен да покаже добра игра и да резервира мястото си в Лигата на нациите, откакто е един от " чалънджър " тимовете.

От друга страна Хърватия е цялостен дебютант в конкуренцията, откакто предходната година завоюва първо Златната Европейска лига, след което и Чалънджър шампионата. Воденият от турския експерт Ферхат Акбаш отбор също е доста млад състав, което допуска един доста забавен мач.

Срещата е доста значима и от позиция на това, че двата тима са от " чалънджър " отборите през тази година в Лигата на нациите и една възможна победа, за който да е, ще бъде освен чудесно начало на шампионата, а ще му даде и преимущество за крайното класиране.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР