Волейболистките от Марица (Пловдив) триумфираха с пета поредна титла на

...
Волейболистките от Марица (Пловдив) триумфираха с пета поредна титла на
Коментари Харесай

Иван Петков: Успяхме да се съберем в тежък момент

Волейболистките от Марица (Пловдив) победиха с пета поредна купа на България, откакто се постановиха като посетители над Левски с 3:1 гейма в третия заключителен мач, игран в зала " Люлин " в столицата. Секунди след триумфа наставникът на шампионките Иван Петков показа пред BGVolleyball.com коментара си за дуела и миналия сезон.

" Очаквах в нашия тим в един миг да настъпят проблеми. Малко ние си ги сътворяваме, без да недооценявам играта на Левски по никакъв метод. Откакто свършихме с европейските шампионати, нашият тим влезе в едни релси, от които мъчно излизаме. Понякога си разрешаваме да подценим дадена обстановка, в третия гейм се получи травмата с Таня, моментът за нас беше тежък. Видяхте обаче, че в този тежък миг тимът съумя да се събере. Заиграхме по-мотивирано в третия и четвъртия гейм ".

" Попитан дали това е най-лесната купа (б.р. Марица загуби единствено два гейма), Петков отговори по този начин: " Не знам. Не мога да кажа. Всяка купа е единствено по себе си сладка. Дали е най-лесна не мога да разясня, само че сигурно е изцяло заслужена. Надявам се планът Шампионска лига да продължи. Трябва да попитате един различен човек, който е тук в залата. Надявам се, че този план ще продължи, че нещата няма да се трансформират. Ние сме съществени хора, доказахме го през годините. Няма причина (проектът) да не продължи ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР