Волейболистките на ЦСКА надиграха като гости новака Перун (Варна) с

...
Волейболистките на ЦСКА надиграха като гости новака Перун (Варна) с
Коментари Харесай

ЦСКА с втора победа в женското първенство

Волейболистките на ЦСКА надиграха като посетители новака Перун (Варна) с 3:0 (25:12, 25:21, 25:22) в мач от 2-ия кръг на шампионата на НВЛ-жени на България, който се игра в залата на Първа езикова гимназия в Морската ни столица.

Така " алените " записаха втора поредна победа в шампионата, откакто на старта надигаха Раковски (Димитровград) с 3:1 гейма. Отборът на Перун пък записаха втора загуба. В идващия 3-и кръг ЦСКА е хазаин на Казанлък, до момента в който варненки ще гостуват на Раковски (Димитровград).

Срещата бе първа на локална земя след спиране, в което нямаше женски тим във Варна. Домакинството притегли интереса на локалните ентусиасти и над 150 заполанкивци гледаха онлайн и подкрепяха волейболистките на Перун. ЦСКА, обаче, преобладаваха напълно в първия гейм. Във втората част варненки се пробваха да дадат отпор, само че имаха непълен триумф. Едва в третия гейм волейболистките на Перун демонстрираха повече благоприятни условия и бяха равностойни на " алените ", а по-късно поведоха с 21:17. ЦСКА, обаче, не позволи изненади, сподели повече класа и направи поврат, като затвори мача след 25:22 и 3:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР