Волейболистките на Славия надиграха като домакини ЦСКА с 3:1 (18:25,

...
Волейболистките на Славия надиграха като домакини ЦСКА с 3:1 (18:25,
Коментари Харесай

Волейболистките на Славия обърнаха ЦСКА и записаха победа №8

Волейболистките на Славия надиграха като домакини ЦСКА с 3:1 (18:25, 25:13, 25:11, 25:21) в мач от 13-и кръг на женското състезание „ Демакс лига “, който се игра в зала „ Панайот Пондалов “.

Така „ белите “ записаха осма победа в шампионата, като с пет загуби и 28 точки заемат четвърто място във краткотрайното класиране.

Съставът на ЦСКА пък означи трета загуба, като с 10 победи и 29 точки резервира трета позиция в таблицата.

Червените гостуваха без две съществени състезателки. Домакините също имаха кадрови проблеми заради травми.

Двата противника започнаха равностойно, след което „ алените “  се откъснаха и поведоха с 10:5. Натискът продължи и разликата набъбна на 20:12. Славистките се пробваха да наваксат, само че единствено съумяха да понижат пасива си до 17:22, като армейките завоюваха гейма и поведоха с 1:0.

В идващите два гейма волейболистките на Славия бяха цялостен стопанин на игрището. Те безусловно изригнаха и демонстрираха на какво са способни на собствен терен, като и в два гейма направиха дълга серия от по осем точки.  Доминираха напълно, не оставиха никакви шансове за опозиция на противника и ги завоюваха с голяма разлика.

В четвъртата част отборът на ЦСКА се опита да се върне и да бъде равносилен. Славистките обаче не разрешиха изненади. Запазиха темпото и постановиха волята си, като завоюваха мача с крайното 3:1.

Последният 14-и кръг от шампионата е на 11-март, като всички мачове са в един ден и с еднакъв начален час - 18:00.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР