Волейболистките на Марица (Пловдив) триумфираха със златото в НВЛ, след

...
Волейболистките на Марица (Пловдив) триумфираха със златото в НВЛ, след
Коментари Харесай

Жана Тодорова: Случайност се превърна в традиция да печелим в София

Волейболистките на Марица (Пловдив) победиха със златото в НВЛ, откакто в третия заключителен мач победиха Левски с 3:1 гейма и завоюваха пета поредна купа. Главно настоящо лице в мача бе либерото на тима Жана Тодорова, а ето какво сподели тя за BGvolleyball.com след следващия златен връх:

" Това е пета поредна купа за мен с Марица. Участвах и на петте финала, които спечелихме до момента и забавното е, че за пети път печелим в залата на Левски в София ".

" Мачовете тук в тази зала са доста прочувствени. Искам да поздравя девойките на Левски, които играха ужасно, на посрещане, в отбрана, бориха се. От наша страна имахме някои грешки в първите два гейма, само че не е казано, че би трябвало да победим единствено с рутина, би трябвало да се борим с цел да печелим купата ".

На въпрос дали им липсва това, че не могат да побеждават пред лична аудитория в Пловдив Жана Тодорова съобщи: " Това, че печелим в София се оказа една инцидентна традиция, която ние съблюдаваме. От една страна да, липсва ни, само че въпреки това виждате почитателите постоянно са с нас на всички места. Искам да ги поздравя, тъй като ни следват неразделно. С тяхната поддръжка бе допустимо да се преборим и да спечелим мача и златото ".

За край Жана Тодорова си пожела да Марица да завоюва Купата на България, с цел да направи златен дубъл и най-много всички да са здрави. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР