Волейболистките на Берое (Стара Загора) се класираха за финалната четворка

...
Волейболистките на Берое (Стара Загора) се класираха за финалната четворка
Коментари Харесай

Берое продължава напред за Купата на България

Волейболистките на Берое (Стара Загора) се класираха за финалната четворка в шампионата за Купата на България при дамите. " Зелено-белите " надиграха като посетители Казанлък Волей с 3:0 (25:22, 25:12, 25:22) в мач-реванш от 1/4-финалите, игран довечера.

В първата среща Берое още веднъж се постановиха с 3:0 и след две победи не престават напред на полуфинали за Купата. Финалният шампионат ще бъде през април, като домакинът към момента не е избран.

" Розите " се опълчиха съществено на гостенките от Берое, като в първия гейм поддържаха тъждество до 19:19. След това Берое съумяха да дръпне и наложи волята си след 25:22. Във втората част старозагорки започнаха доста плътно и поведоха с 11:3. До края на гейма те поддържаха равнището и затвориха частта с разгромното 25:12. В третия гейм волейболистките на Казанлък още веднъж оказаха опозиция, само че Берое поддържаше най-малък превес, като в края на гейма още веднъж се наложи с 25:22, с цел да завоюва с 3:0.

Най-полезна за Берое бе Ваня Върбанова с 15 точки (2 аса, 42% успеваемост в офанзива и 27% положително посрещане) за успеха. За отбора на Казанлък Селин Салим приключи с 8 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР